Câștigă AC Milan derby-ul pe San Siro, contra rivalilor de la AS Roma?

Câștigă AC Milan derby-ul pe San Siro, contra rivalilor de la AS Roma?

Etapa a 17 din Seria  A ne prezintă azi un meci captivant între Milan și Roma, două echipe ambițioase și mereu pregătite de luptă pe teren,

De când Mourinho a preluat frâiele  echipei în vara lui 21, AS Roma a jucat 17 meciuri împotriva celor mai mari și mai bune din ligă (Napoli, AC Milan, Juventus, Lazio, Inter și Atalanta) câștigând în doar patru ocazii! AS Roma a debutat bine în sezon,  ocupă poziţia a 6-a, în timp ce Milan se află pe a doua poziție,  În această perioadă, AS Roma au pierdut de 10 ori, adică 48% din meciuri, și, deși s-ar putea să nu aibă rezultate, cei din Roma au o medie de 2.1 goluri pe meci.

AC Milan are toate șansele să învingă azi AS Roma și va lupta pentru a câștiga puncte și pentru a se apropia mai mult de vârful clasamentului.

Pariul nostru de azi este pe victoria AC Milan, pronostic meci 1, cu cota 1.90 ( Megacote) la Betano.

AC Milan v AC Roma: peste 5,5 cartonașe

Au fost 107 cartonașe în acele 10 jocuri, cu cartonașe roșii ținute în proporție de 29%.

Situația pe teren este deosebit de picantă atunci când cele două formații  se confruntă cu o medie de 7,33 cartonașe pe joc în ultimele șase întâlniri.

De când Mourinho a preluat conducerea, au fost uimitoare 23 de cartonașe în cele două întâlniri de ligă cu Milan, 12 într-un meci, 11 în celălalt, trei jucători primind ordinele de plecare de pe teren.

Azi pariem pe minim 5 cartonașe, într-un derby care se anunță spectaculos. Pronosticul peste 5.5 cartonașe are cota 1.80 la casa de pariuri Betano.

Sampdoria-Napoli: GG

Sampdoria joacă azi acasă contra Napoli, de la ora 19, pe Stadionul „Luigi Ferraris” din Genova.

Napoli este lidera de moment a clasamentului, cu 41 de puncte, dar vine după prima înfrângere a sezonului, pe terenului lui Inter, unde a primit un singur gol, într-un meci destul de temperat.

Napoli se laudă cu cel mai prolific atac din Serie A, după ce a marcat 37 de goluri în 16 meciuri.

Cu toate acestea, șeful Luciano Spalletti are o lungă istorie de luptă pentru a depăși rezultatele negative, ceea ce înseamnă că ar putea exista unele adversități cu care echipa sa trebuie să se confrunte,  atunci când vizitează Sampdoria în acest weekend.

Mizăm azi că ambele echipe marchează, pronostic cu cota 2.00 la Superbet.

Sevilla – Getafe: 1

Sevilla este în căutarea primului succes din acest sezon și probabil va face eforturi mari pentru a oferi fanilor această victorie acasă.

În ciuda rezultatelor slabe din acest sezon, meciul de duminică cu Getafe reprezintă o oportunitate excelentă pentru Sevilla de a se îndepărta din poziția surprinzătoare din zona retrogradării.

Getafe a găsit greu să creeze ocazii de gol, în ciuda unor rezultate pozitive. În ultimele opt meciuri din ligă, vizitatorii de duminică au înregistrat o medie de 0,65 goluri așteptate pentru (xGF) pe meci.

Pariem azi pe victoria celor de la Sevilla, un pronostic cu cota 1.81 la Unibet.

Pariuri azi:

AC Milan – AC Roma: 1@1.90 (Betano)

AC Milan v AC Roma: peste 5,5 cartonașe@1.80 ( Betano)

Sampdoria-Napoli: GG@2.00 ( Superbet)

Sevilla – Getafe: 1@1.81 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter