Valencia va marca azi cel puțin un gol în La Liga, contra echipei din Cadiz

Valencia va marca azi cel puțin un gol în La Liga, contra echipei din Cadiz

Etapa 16 din La Liga aduce azi în Valencia, pe stadionul Estadio de Mestalla echipa din Cadiz.

Valencia este încă subestimată ca echipă de atac sub conducerea lui Gennaro Gattuso. Echipa se situează pe locul 10 în La Liga și forma în care se prezintă nu este din cele mai bune.

Liliecii au marcat 15 goluri în opt meciuri acasă și au o medie impresionantă de 1,83 goluri așteptate pentru (xGF) pe meci ca gazde în acest sezon. Cádiz a revenit în acțiune cu un egal 1-1 acasă cu echipa din Almería, dar din nou este nevralgic în apărare, permițând 2,29 goluri așteptate (xG). Cadiz este pe locul 19 în La Liga și a câștigat doar două din ultimele 10 meciuri disputate în deplasare.

Având în vedere că au înregistrat o medie de 2,30 goluri așteptate împotriva (xGA) ca echipă în deplasare în această campanie din La Liga, susținerea unui pronostic cu peste 1.5 goluri marcate de Valencia este o alegere excelentă.

Pariem pe rezultatul peste 1.5 goluri marcate de Valencia, cu cota 1.75 la Superbet.

Benfica-Portimonense: 1 & Peste 2,5 goluri

Pe Estádio da Luz are loc de la ora 21:00 meciul dintre Benfica și Portimonense, în cadrul rundei a 15-a din Liga Portugal.

Benfica a câștigat toate cele șapte meciuri de pe teren propriu în acest sezon, acoperind un handicap de -2 de trei ori. Benfica a marcat cel puțin trei goluri în șase din cele șapte disputate în Ligă.

Portimonense a pierdut trei din ultimele patru meciuri în deplasare în Ligă, suferind inclusiv o înfrângere cu 4-0 la Sporting Lisabona. Echipa antrenată de Paulo Sergio a primit gol în 8 din ultimele 10 meciuri disputate și a reușit să înscrie în numai 6 meciuri.

Benfica are azi nevoie de victorie, pentru a se feri de pericolul reprezentat de puternicele echipe din Porto și Braga, are un joc eficient pe teren propriu iar azi va domina partida cu Portimonense. Apărarea celor de la Portimonense lasă de dorit, iar Benfica va lupta pentru a înscrie.

Meciul va oferi goluri, noi mizăm pe pronostic peste 2.5 iar victoria Benficăi este un pariu aproape sigur de mizat. Am ales cota 1.49 la Unibet.

Nu uita că îți poți construi propriul pariu, folosind opțiunea Creare Pariu sau Bet Builder, în funcție de casa de pariuri aleasă.

Pariuri azi

Valencia – Cadiz : Valencia  peste 1.5 [email protected]( Superbet)

Benfica-Portimonense: 1 & peste 2,5 [email protected] (Unibett)

ShareCitește și Newsletter