Asistăm azi la victoria în deplasare a echipei Olympique Lyonnais, în Ligue 1

Asistăm azi la victoria în deplasare a echipei Olympique Lyonnais, în Ligue 1

Partida dintre Brest și Lyon va avea loc pe stade Francis le Ble, în cadrul Ligue 1. Jucătorii lui Lyon au lucrat îndrumați de noul antrenor Laurant Blanc, timp de peste 1 lună. Ne așteptăm la o echipă diferită și mai bună după pauza oferită de Cupa mondială. Sosirea fostului mare fotbalist al Franței la cârma echipei Olympique Lyonnais a dus la o îmbunătățire a defensivei pentru echipa sa.

În urma demiterii lui Michel Der Zakarian, Stade Brestois 29 l-a numit manager pe neexperimentatul Bruno Grougi. În prezent, doar diferența de goluri îl ține pe Brest în afara ultimelor trei locuri din clasament, retrogradabile, așa că presiunea este marcantă pentru jucătorii din returul Ligue 1.

Stade Brestois a îndurat o serie dezamăgitoare de rezultate în pauza de la Cupa Mondială FIFA, în timp ce a suferit înfrângeri succesive împotriva Osasuna și Stade Reims în cele două meciuri amicale ale lor.

Ne așteptăm azi la victoria formației Olympique Lyonnais în deplasare, iar pronosticul 2 are o cotă excelentă 2.07, la casa de pariuri Betano.

Leeds vs Man City: Haaland înscrie primul gol

Premier League a revenit din pauza Cupei Mondiale, iar Manchester City va căuta să rămână la nivelul liderului Ligii, Arsenal, atunci când Cetățenii vor călători la Leeds, miercuri.

Leeds este la doar câteva puncte de zona retrogradării. După înfrângerea șocantă cu 2-1 în fața lui Brentford în pauza Cupei Mondiale, Cetățenii se află acum la opt puncte de Arsenal în cursa pentru titlul Premier League.

Haaland nu a reușit să înscrie doar de patru ori în 18 apariții. De șapte ori a fost primul marcator al meciului.  El a marcat primul gol în meciul dintre City Manchester City – Liverpool 3-2. „Cetățenii” s-au calificat în sferturile Cupei Ligii Angliei. Acum se confruntă cu o echipă Leeds United care a primit 17 goluri în ultimele opt meciuri.

Pariem azi că Erling Haaland va înscrie primul gol al meciului, pronostic cu cota 3.30 la Unibet.

Pronosticuri azi :

Stade Brestois 29- Olympique Lyonnais: 2@2.07( Betano)

Leeds – Man City: Haaland înscrie primul gol@3.30 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter