Un duel de excepție în semifinale : Franța – Maroc

Un duel de excepție în semifinale : Franța – Maroc

Confruntarea dintre campioana de anul trecut, Franța și revelația acestei Cupe Mondiale, Marocul, va fi azi un adevărat spectacol fotbalistic. Ne așteptăm la goluri, emoții, faulturi, cornere, tot ce are nevoie un meci pentru a fi formidabil.

Să vedem așadar ce pariuri propune azi echipa de specialiști de la Pariuri24.ro:

Franța-Maroc : Handicap asiatic Maroc +1

Marocul nu a fost învins în niciunul dintre ultimele sale șase meciuri la nivel de Cupă Mondială.

Marocul are cea mai bună apărare din turneu, având doar un gol primit.

Franța este probabil să se confrunte cu dificultăți, având în vedere energia pe care marocanii se mișcă pe teren. Să nu uităm că până acum echipa Marocului a apărat superb în competiție. Nu întâmplător și-au păstrat poarta intactă împotriva echipelor cu atacanți periculoși, precum Belgia, Spania și Portugalia. Dacă Mbappe va izbuti să înscrie în poarta Marocanilor, rămâne de văzut.

Pariem pe o cotă de handicap asiatic, +1 pentru Maroc, cota 1.87 la Betano.

Franța-Maroc : Sub 2,5 goluri

Antrenorul Marocului Rengraoui își va alinia echipa cu o mentalitate defensivă, așa cum a făcut-o pe tot parcursul turneului. Cu alte cuvinte, obiectivul său principal va fi să păstreze zero în spate.

Marocul a confirmat pronosticul de sub 2.5 goluri, în 4 dintre cele 5 meciuri ale sale de la Cupa Mondială din 2022. Singurul gol primit de Maroc a fost împotriva Canadei și a venit dintr-un autogol. Niciun atacant nu a reușit să devină marcator împotriva echipei marocane până acum în competiție.

Mizăm pe mai puțin de 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.65 la Superbet.

Franța – Maroc : Franța peste 6.5 cornere

Franța atacă adesea pe flancuri și alege să amenințe cu centrări periculoase, ceea ce le crește șansele de avea cornere numeroase în meciuri.

Franța, dacă excludem jocul împotriva Angliei, realizează în medie 7,25 cornere pe meci.

Maroc este o echipă care joacă într-un mod închis și încearcă să nu permită adversarului să intre în zona sa. Acest lucru va conduce Franța în laterale, generând fără dubiu cornere.

Pariem pe pronosticul peste 6.5 cornere, cu cota 1.98 la Unibet.

 Franța – Maroc: Franța peste 20,5 aruncări  pe meci

Marocul este o echipă care presează adesea adversarii, la un ritm ridicat, atunci când intră în jumătatea lor defensivă. Acest aspect face ca jucătorii să intercepteze deseori pase, scoțând mingea pe lângă poartă. Adversarii Marocului au o medie de 23,2 aruncări pe meci.

În acest meci ne așteptăm ca Franța să dețină posesia mingii și asta înseamnă că Marocul va fi adesea forțat să combată atacurile.

Pronosticul de peste 20.5 șuturi pe meci are cota 1.47 la 888sport.

Pronosticuri azi:

Franța-Maroc : Handicap asiatic Maroc +1@ 1.87 (Betano)

Franța-Maroc : Sub 2,5 goluri@1.65 (Superbet)

Franța – Maroc : Franța peste 6.5 cornere@1.98 (Unibet)

Franța – Maroc: peste 20,5 șuturi @1.47 (888Sport)

ShareCitește și Newsletter