Lupii din Wolfsburg sunt azi victorioși acasă la Hoffenheim

Lupii din Wolfsburg sunt azi victorioși acasă la Hoffenheim

Etapa a 15 din Bundesliga aduce azi echipa Wolfsburg pe terenul din Hoffenheim.

Wolfsburg este într-o evoluție excelentă, a câștigat după 10 ani contra puternicei echipe Borussia Dortmund, iar asta le oferă încredere fotbaliștilor antrenați de Niko Kovac. Oaspeții ocupă locul 8 în Bundesliga, cu 20 de puncte iar azi au șanse excelente la victorie. Gazdele sunt într-o formă slabă, cu meciuri pierdute în ultima perioadă, a primit gol în ultimele patru meciuri disputate acasă.

Hoffenheim nu a putut rezista puterii de atac a lui Eintracht și a pierdut jocul destul de ușor. Echipa lui Kovac este evident într-o formă mult mai bună decât echipa lui Breitenreiter. Deci, alegerea lupilor din Wolfsburg  este un pariu valoros.

Azi mizăm pe pronostic 2 DNB( nici un pariu pe egal), cu cota 2.27 la Betano

RC Lens v Clermont: 1 & peste 1,5 goluri

Ligue 1 propune azi meciul dintre Lens și Clermont, în etapa a 15.Formația gazdă este favorita clară a partidei. Managerul lui Lens, Franck Haise, și -a poziționat echipa într-o poziție excelentă în Ligue 1 și își pot continua jocul de succes cu o victorie asupra lui Clermont sâmbătă.

De când a preluat conducerea la începutul lui 2020, Haise l-a condus pe Lens din Ligue 2 în eșaloanele superioare ale diviziei de top a Franței și intră în acțiunea de weekend ca cei mai apropiați concurenți la titlu ai PSG, fiind în urmă cu doar cinci puncte. De menționat că Lens este singura echipă din Ligue 1 cu un palmares perfect acasă. Au câștigat toate cele șapte jocuri.

Clermont este la jumătatea clasamentului, azi au câțiva jucători accidentați. Cu siguranță vor lupta, ne așteptăm la o partidă cu goluri, dar învingătoarea va fi clar Lens.

Pronosticul nostru de azi este 1 & peste 1.5 goluri, cota 1.66 la Winmasters.

PSV Einhoven  vs AZ Alkmaar: 1 & peste 1,5 goluri

PSV și Alkmaar se confruntă azi în Eresdivizie, într-un meci cu miză pentru ambele echipe.

PSV a câștigat toate cele șase meciuri de acasă din Eredivisie în acest sezon, marcând 29 și încasând doar șase goluri. AZ este într-o formă mai slabă, a pierdut trei din ultimele patru partide în deplasare în toate competițiile.

Alkmaar are șansa a doua, dar e posibil să înscrie azi în poarta lui PSV. Echipa se află acum pe locul 5 și are un total de 26 de puncte, iar în deplasare  nu joacă deloc rău, a acumulat 15 puncte. AZ a fost depășit cu 5-1 în a doua repriză din ultimele patru meciuri combinate. PSV a condus la HT și FT în fiecare dintre ultimele patru jocuri din toate competițiile.

Azi pariem pe victoria PSV și pe minim 2 goluri, pariu sistem, pronostic cu cota 1.66 la Admiral.

Pronosticuri azi:

TSG 1899 Hoffenheim vs Wolfsburg: 2 DNB @ 2.27 ( Betano)

RC Lens vs Clermont: 1 & peste 1,5 goluri @ 1.66 ( Winmasters)

PSV Einhoven vs AZ Alkmaar: 1 & peste 1,5 goluri@1.66 (Admiral)

ShareCitește și Newsletter