Real Sociedad va învinge azi Sevilla în deplasare?

Real Sociedad va învinge azi Sevilla în deplasare?

Etapa cu numărul 14 din La Liga propune azi un meci interesant, unde acasă Sevilla primește vizita echipei Real Sociedad, pe stadionul Estadio Ramon Sanchez.

Sevilla se luptă în acest sezon. Calitatea jocului lasă de dorit și de aceea marchează doar 0,9 goluri pe meci și primesc 1,5 goluri pe meci. Până acum, au reușit să strângă doar 11 puncte din 13 meciuri.

Real Sociedad se află pe o poziție mai bună în clasament, este pe locul 7 în La Liga, cu 23 de puncte strânse în 13 meciuri. Sociedad a pierdut doar 3 din ultimele 13 meciuri jucate în deplasare, iar azi se prezintă în formă excelentă pe terenul Seviliei.

Pariem așadar pe victoria celor de la Real Sociedad, un pronostic cu cota 2.80 la Superbet.

Fiorentina vs Salernitana: X2

Runda a 14 din seria A aduce față în față două echipe de tradiție îndelungată în fotbalul italian: Fiorentina și Salernitana.

Fiorentina a câștigat ultimele 4 meciuri din Serie A și Europa Conference League. În Serie A, fotbaliștii de la Fiorentina nu au demonstrat o valoare prea mare, au reușit doar 10 puncte din ultimele 10 jocuri

Salernitana joacă un fotbal inteligent, cu o linie defensivă bună și contraatacuri grozave

Salernitana a câștigat 2 și a remizat 1 în ultimele 3 meciuri, inclusiv o victorie în deplasare împotriva Lazio. Sunt două echipe ce demonstrează aceeași calitate a fotbalului și șansele unui pariu pe egal sau pe victoria Salernitanei sunt foarte bune.

Mizăm azi un pariu dublu X2, cu cota 2.55 la Unibet.

Ajax Amsterdam vs Vitesse Arnhem: 1& peste 3.5 goluri

Eredivisie din Olanda propune azi meciul dintre Ajax și Vitesse Arnhem, în etapa cu numărul 13.

Ajax a pierdut ultimul meci împotriva lui PSV și acum caută o performanță bună și o victorie acasă, pentru a recupera primul loc al ligii. Ajax vrea să demonstreze tuturor că sunt cei mai buni, cu o victorie frumoasă în fața propriilor fani. Performanțele pe teren propriu sunt evidente:  Ajax a marcat în medie 4 goluri pe meci în meciurile de acasă.

Vitesse va avea situații dificile de rezolvat iar în deplasare are probleme de obicei, iar azi va fi nevoită să înfrunte o echipă puternică și determinată să învingă. Fără dubiu, fotbaliștii de la Vitesse pot înscrie, ne așteptăm la un meci cu multe goluri, dar și cu victoria Ajax-ului.

Pronosticul pe care mizăm azi este 1 și peste 3.5 goluri, cu cota 1.87 la Betano.

 Pronosticuri azi:

Sevilla FC vs Real Sociedad: 2 @2.80 (Superbet)

Fiorentina vs Salernitana: X2 @2.55 (Unibet)

Ajax Amsterdam vs Vitesse Arnhem: 1& peste 3.5 @1.87(Betano)

ShareCitește și Newsletter