Derby în Bundesliga azi, un meci cu peste 2.5 goluri, între Wolfsburg și Dortmund

Derby în Bundesliga azi, un meci cu peste 2.5 goluri, între Wolfsburg și Dortmund

Duelul de azi din Bundesliga dintre Dortmund și Wolfsburg este urmărit de milioane de fani, ambele echipe sunt luptătoare și practică un fotbal dinamic, cu goluri de ambele porți

Se pare că Dortmund a părăsit fotbalul minimalist și echipa joacă ofensiv și agresiv. În mod tradițional, toate meciurile dintre cele două echipe au avut multe goluri și jucătorii ambelor echipe practică un stil de joc mai ofensiv. Antrenorul Kovac a transformat Wolfsburgul într-o echipă excelentă, care poate înscrie oricând. Wolfsburg are o perioadă destul de bună, cu o serie de 6 etape fără înfrângere.

Dortmund are 3 victorii consecutive și acum tinde spre primul loc în Bundesliga.

Azi ne așteptăm la peste 2,5 goluri, pronostic cu cota 1.72 la Betano.

Napoli vs Empoli: Victor Osimhen marchează oricând

Runda a 14-a a seriei A din Liga Italiana ne oferă azi un meci între Napoli și Empoli, în care ne așteptăm la goluri. Napoli a marcat trei sau mai multe goluri în șapte din ultimele 10 meciuri, afirmându-se împotriva unor echipe puternice ca Rangers, Sassuolo și Ajax (de două ori). Gazdele au câștigat 14 din ultimele 15 jocuri în toate competițiile, marcând 42 de goluri în acea serie.

Empoli a pierdut trei din ultimele șase meciuri din Serie A, încasând nouă goluri în urma acestor înfrângeri. Azi mizăm pe un pronostic legat de atacantul talentat Victor Osimhen, de la Napoli.

Victor Osimhen a marcat opt ​​goluri în Serie A în acest sezon – mai mult decât orice alt jucător din competiție. El a marcat inclusiv în ultimul meci al celor de la Napoli, cu Atalanta, meci câștigat cu 2-1.

Azi pariem că Osimhen va marca oricând, pronostic cu cota 1.61 la Baumbet.

 Cremonese vs AC Milan : Peste 2,5 goluri

Campioana  AC Milan joacă azi în deplasare la Cremonese, un meci contând pentru etapa a 14-a a campionatului italian.  AC Milan a câștigat cinci din ultimele șase meciuri, toate partidele înregistrând peste 2,5 goluri. Cremonese este singura echipă fără victorii rămasă în Serie A în acest sezon.

Gazdele au asistat la peste 2,5 goluri marcate în patru din ultimele șase meciuri din toate competițiile, marcând de nouă ori în acea secvență. Cremonese vine azi după o remiză 2-2 cu Salernitana, confirmând din nou peste 2.5 goluri /meci. În ciuda poziției lor modeste în clasament, Cremonese ocupă locul 12 în Serie A pentru golurile așteptate (15,6 xG) în acest sezon.

Pariem pe pronostic peste 2.5 goluri, cu o cotă bună de 1.74 la Netbet

Pronosticuri azi:

Wolfsburg vs  Dortmund: peste 2.5 goluri@ 1.72 ( Betano)

Napoli vs Empoli: Victor Osimhen marchează oricând @ 1.61 (Baumbet)

Cremonese vs AC Milan : Peste 2,5 goluri @ 1.74 (Netbet)

ShareCitește și Newsletter