Azi asistăm la un meci cu minim 3 goluri în Premiere League

Azi asistăm la un meci cu minim 3 goluri în Premiere League

Meciul dintre Everton și Leicester este programat azi, contând pentru a 15-a etapă de Premiere League. Everton a reușit meciuri bune în ultima perioadă, evitând zona retrogradării.  Conform datelor de bază, Everton a livrat un xGA de 23,3 (în medie 1,79 pe joc), așa că ar fi putut primi încă 11 goluri decât au avut de fapt.

În timpul impasului cu Fulham, Cottagers au generat un xG de 2,00, dar Toffees au reușit un gol. Leicester este pe locul 18, iar azi vine după un meci pierdut acasă cu Man City, 0-1. Jocurile de la Leicester au înregistrat o medie de 3,5 goluri, cu pronosticul de peste 2.5 goluri realizat în 69% din meciurile lor interne. In deplasări, Leicester a reușit 3+ goluri, dar și Everton va juca azi alert.

Ne așteptăm la peste 2.5 goluri azi, pronostic cu cota 2.02 la Betano.

Wolves v Brighton & Hove Albion: 2

Meciul de Premiere League de azi promite să fie interesant. Brighton călătorește azi prin țară susținut de victoria frumoasă cu 4-1cu Chelsea, ultima dată. Roberto de Zerbi dă semne că începe să ofere rezultate, în stil West Midlands – care are performanțe masive în fața porții, cu doar șase goluri marcate, în ciuda faptului că generează 14,7 xGF.

Poziționați pe locul 19, în penultimul weekend din Premier League înainte de Crăciun, Wolves nu au câștigat în trei meciuri și au reușit un egal la Brentford ultima dată, oferindu-le un singur punct pentru acea serie de jocuri și acumulând un număr mic de puncte : 10, în 13 etape. Wolves are jucători indisponibili pentru meciul de azi, Diego Costa este suspendat dar și Nunes, Pedro Neto și Jimenez, Kalajdzic nu vor lua parte la meci fiind accidentați.

Mizăm azi pe victoria oaspeților, Brighton, pronostic 2, cu cota 2.15 la casa de pariuri 888sport.

Augsburg – Eintracht Frankfurt: ambele vor marca în prima repriză

Confruntarea dintre Augsburg și Frankfurt opune două echipe aflate pe poziții îndepărtate în clasament. Augsburg este pe locul 13, cu doar 14 puncte accumulate în 12 etape. Azi au mulți jucători ce vor lipsi de pe teren, așa că meciul va fi dificil pentru ei. Augsburg a aflat cum să se comporte bine în linia ofensivă, jucând un 4-3-3. Frankfurt este a doua cea mai bună linie ofensivă din Bundesliga. Dacă analizăm meciul trecut al ambelor echipe, acestea sunt mereu implicate în  partide cu multe goluri.

Este foarte posibil ca ambele echipe să marcheze în prima repriză, un pronostic cu cota excelenta 3.85 la  Unibet.

Pronosticuri azi :

Everton v Leicester: Peste 2,5 goluri@ 2.02 (Betano)

Wolves v Brighton: 2@2.15 (888sport)

Augsburg – Frankfurt: ambele vor marca în prima repriză @3.85 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter