Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, va înscrie gol azi, în meciul contra lui Man United

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, va înscrie gol azi, în meciul contra lui Man United

Partida de azi de pe Old Trafford va aduce oare iubitorilor de pariuri pronosticuri interesante? Sperăm că da, iar la Winmasters poți paria pe această înfruntare – meciul zilei  și primești bonus!

Tottenham Hotspur, în formă maximă azi se îndreaptă spre Old Trafford plin de încredere înaintea meciului lor din Premier League împotriva lui Manchester United. Cu o singură înfrângere în 10 meciuri de ligă în acest sezon, Spurs par să aibă calitatea jocului și încrederea necesară pentru a câștiga alte trei puncte pe Old Trafford.

Man United pare a fi într-o perioadă de tranziție , au reușit doar egalitate 0-0 în meciul cu Newcastle în weekend, dar au obținut rezultate abia după un început lent de campanie. Harry Kane pare să savureze provocarea de a juca  pe Old Trafford, după ce a marcat în trei din ultimele sale patru vizite. Kane este într-o serie fierbinte de reușite, după ce atacul său a pătruns în fileul porții adverse în fiecare dintre cele cinci ieșiri anterioare în ligă împotriva lui Fulham, Leicester City, Arsenal, Brighton și Everton.

Azi pariem că va înscrie Kane, un pronostic cu cota 2.32 la Betano.

Bournemouth vs Southampton: 1

Bournemouth și Southampton se vor confrunta azi pe Vitality Stadium, într-un meci interesant din Premiere League. Echipa Bournemouth a jucat un fotbal foarte bun în ultima vreme și jocul lor a demonstrat semne de îmbunătățire. Ei sunt neînvinși în ultimele șase meciuri din Premier League. Southampton are multe probleme mai ales în faza defensivă. “Sfinții” antrenați de  Ralph Hasenhüttl    nu au câștigat în cinci meciuri din ligă și au pierdut patru dintre acestea.

Din echipa lui Bournemouth lipsesc David Brooks si Lloyd Kelly, accidentați dar atacantul  Dominic Solanke va fi titular și are toate șansele să evolueze frumos pentru echipa sa.

În acest stadiu, Bournemouth este mai bun decât Southampton și poate câștiga acest meci, iar noi mizăm pe acest pronostic, cu cota 2.80 la Unibet.

KV Mechelen vs Standard Liege: 2

Azi urmărim și meciul dintre Mechelen si Standard Liege, în cadrul etapei a 13-a din Belgia Jupiler League. Mechelen este una dintre cele mai proaste echipe în faza de atac și defensivă din liga belgiană. Standard Liege însă  este într-o formă bună acum și a jucat un fotbal excelent în ultima vreme. Echipa din Liege are un moral ridicat azi, cu 4 victori din ultimele 5 jocuri disputate. Mai mult , în ultimele 3 meciuri castigate, Standard Liege nu a primit niciun gol.

Azi pariem pe victoria lui Standard Liege, cu o cota 2.62 la Baumbet.

Pronosticuri azi:

Man United vs Tottenham: Kane va înscrie@ 2.32 (Betano)

Bournemouth vs Southampton: [email protected] (Unibet)

KV Mechelen vs Standard Liege: 2@ 2.62 (Baumbet)

ShareCitește și Newsletter