Admirăm azi victoria echipei Athletic Bilbao în La Liga

Admirăm azi victoria echipei Athletic Bilbao în La Liga

Meciul de azi din La Liga aduce pe terenul lui Getafe echipa din Țara Bascilor – Athletic Bilbao, situată mult mai sus în clasament. Bilbao ocupă locul 6, iar Getafe este pe poziția a 16 în La Liga.

Se pare că va fi un alt sezon lung pentru Getafe, care a acumulat doar opt puncte din primele nouă meciuri și se află deasupra zonei retrogradării. Sub presiune, antrenorul Quique Sánchez Flores și-a văzut echipa primind deja 16 goluri, fiind cu doar un punct peste Almeria, la limita retrogradării.

Getafe a avut un început dificil de campionat, cu un  singur punct obținut în primele 4 etape, apoi două victorii urmate de o serie de 3 înfrângeri. Athletic Bilbao a marcat deja de nouă ori în trei meciuri în deplasare, având un atac de top în La Liga, cu 17 goluri marcate, după Real și Barcelona.

Bilbao este neînvins în deplasare în acest sezon, iar azi pariem pe victoria lor, pronostic 2, cu cota 1.90 la Betano.

Brighton-Nottingham: Brighton 1 și peste 2,5 goluri

Amex Stadium găzduiește azi , de la ora 21.30, meciul  dintre Brighton și Nottingham Forest. Partida va conta pentru etapa a 12-a, din Premier League. Brighton pleacă în căutarea primei lor victorii sub managerul Roberto De Zerbi. Brighton este pe locul 7 cu 14 puncte dar în ultimele 5 partide din Premier League a avut doar o victorie.

Fostul șef de la Sassuolo a dat semne ale capacității sale tactice în timp ce a condus Brighton la egalitate 3-3 la Liverpool în prima sa ieșire la rampă ca antrenor. Cu toate acestea, totul a mers prost, de când au suferit o înfrângere cu 1-0 acasă cu Tottenham Hotspur, înainte de a pierde cu 2-0 cu Brentford vinerea trecută. Au înregistrat mai multe șuturi (21-7) și șuturi pe poartă (7-3).

Vestea bună pentru Brighton este că meciul de marți are loc pe stadionul Amex, unde au demonstrat unele dintre cele mai frumoase atacuri din acest sezon. Înfrângerea în fața Spurs este singura lor pierdere pe teren propriu în acest sezon, după ce au câștigat cu 5-2 în fața Leicester City în meciul precedent. Împotriva Spurs au înregistrat 59% din posesie, mai multe șuturi (14-8), șuturi pe poartă (4-3) și cornere (6-2). Echipa lui Steve Cooper se află însă într-o formă mizerabilă, pierzând șase dintre cele șapte jocuri anterioare și se află pe ultimul loc în clasament, cu doar cinci puncte din 10 jocuri, așa că Brighton va dori să domine și să înscrie goluri.

Pariem azi pe victoria lui Brighton, iar numărul de goluri va fi peste 2.5, combinație cu cota 2.05 la Unibet

Pronosticuri azi:

Getafe vs Athletic Bilbao: 2 @1.90 (Betano)

Brighton-Nottingham: Brighton 1 și peste 2,5 goluri @ 2.05 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter