Universitatea Craiova marchează acasă minim 2 goluri, în poarta Petrolului

Universitatea Craiova marchează acasă minim 2 goluri, în poarta Petrolului

În cadrul rundei a 14- a din Superliga, Petrolul Ploiești joacă în compania Universității Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco.

Petrolul este pe locul 7 în acest moment, cu 5 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri. Fundașul Petrolului Tamaș a părăsit echipa, ca urmare a scandalului și situația conflictuală din vestiarul echipei. După ce Gabi Tamaș a părăsit formația din Ploiești, un site a publicat o înregistrare în care fundașul central în vârstă de 38 de ani a înjurat suporterii.

Probabil că situația a avut un efect negativ asupra coeziunii echipei. Se pare că unii jucători nu ar mai avea încredere în antrenorul echipei Nae Constantin. Potrivit unor surse, unii dintre sponsorii echipei nu mai vor să fie implicați în stimularea echipei Petrolul după scandalul cu Nae Constantin și Gabi Tamaș.

Universitatea Craiova are tot interesul să marcheze azi, dominând clar partida. Mizăm pe minim 2 goluri, pronostic cu cota 1.75 la Superbet.

Leicester vs Crystal Palace: Peste 2,5 goluri

Leicester joacă azi acasă meciul cu Crystal Palace, o întâlnire din etapa cu numărul 11 din sezonul actual Premier League. Leicester este pe ultimul loc în campionatul englez, are o singură victorie de etapă, o remiză și 7 înfrângeri.  Opt dintre cele nouă meciuri  ale lui Leicester au înregistrat peste 2,5 goluri, cu cinci depășind chiar pronosticul de peste 3,5 goluri

Vulpile de la Crystal Palace au o medie de 4,33 goluri pe meci, fiind pe locul 15 în Premier League. Băieții antrenați de Brendan Rodgers au marcat 24 de goluri – din punct de vedere istoric, cel mai mare număr de goluri înregistrat vreodată de club după nouă meciuri. Crystal Palace sunt mai mult decât capabili să contribuie la numărul de goluri al meciului, după ce au marcat în șapte din primele opt partide.

Azi ne așteptăm la un meci cu peste 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.87, la Betano.

Eintracht Frankfurt – Leverkusen: Peste 2,5 goluri

În această după-amiază, formația Eintracht Frankfurt primește vizita celor de la Bayer Leverkusen, într-un meci din etapa cu numărul 10 din Bundesliga.  Ambele echipe au jucat foarte bine în competițiile europene, dar au pierdut, așa că ambele sunt motivate azi să înscrie. Leverkusen și Frankfurt sunt ambele în top 6 al echipelor cu cele mai multe șanse de a marca goluri. Frankfurt este cunoscut pentru jocul ofensiv, mai ales acasă, iar Leverkusen are tendința să urmeze cursul dinamic al meciului.

Vom asista probabil la peste 2.5 goluri, acesta este pronosticul nostru, cu cota 1.61 la Baumbet.

Pronosticuri azi :

Univ. Craiova – Petrolul : peste 1.5 goluri Craiova @1.75 ( Superbet)

Leicester –  Crystal Palace: Peste 2,5 [email protected] (Betano)

Eintracht Frankfurt – Leverkusen: Peste 2,5 [email protected]( Baumbet)

ShareCitește și Newsletter