Campioana AC Milan deschide sezonul în Italia,  într-un meci cu goluri puține

Campioana AC Milan deschide sezonul în Italia, într-un meci cu goluri puține

AC Milan și Udinese joacă sâmbătă, 13 august, pe  stadionul San Siro în meciul de deschidere a sezonului italian 2022-2023,  Serie A.

După ce a încheiat o așteptare de 11 ani pentru a câștiga Serie A într-o manieră grozavă sezonul trecut, AC Milan pare să se confrunte cu provocări aspre din partea celor de la Juventus, Inter și Roma de data aceasta. AC Milan a păstrat foaia goală nouă în ultimele 11 meciuri din Serie A din sezonul trecut, când a câștigat Scudetto și a păstrat foaia liberă în fiecare dintre ultimele cinci meciuri din campionatul de acasă. Au fost puține schimbări la Milano în această vară.

Meciul de azi, deși mult așteptat, este posibil să nu ne ofere goluri, deși vor exista ocazii de ambele porți. Pronosticul „ambele echipe marchează/ nu” – are o cotă grozavă: 1.90 la NetBet.

UTA Arad vs Universitatea Cluj: 2

În această sâmbătă de la ora 19:00 pe stadionul Francisc von Neuman din Arad va avea loc meciul dintre UTA Arad și Universitatea Cluj, în cadrul rundei a cincea din Superliga României.

Aradul este una din marile dezamăgiri la început de sezon în Superliga.  Vor juca și mai slab în absența lui Miculescu. David Miculescu a fost cel mai bun atacant central la Arad și a fost vândut de gruparea arădeană către FCSB. Deși ambițiile arădenilor sunt mari pentru acest meci, așa cum declară Poenaru, antrenorul UTA, șansele de victorie sunt mici contra Universității Cluj.

Recentul meci al Universității Cluj împotriva Petrolul s-a încheiat cu o înfrângere cu 0-1 acasă. Atacanții Universității Cluj au fost frustrați de lipsa de ocazii bune, deși au înregistrat 17 șuturi pe poartă.

Echipa lui Erick Lincar va juca mult mai combativ și are toate șansele să învingă în deplasare, acesta fiind și pronosticul nostru de azi :2, cu o cotă 3.25 la casa de pariuri Betano.

Brentford vs Manchester United: Peste 2,5 goluri

Echipa Brentford joacă azi pe teren propriu contra vedetelor de la Manchester United.

Cu toate acestea, noua eră a lui United a început cel mai prost posibil, Erik ten Hag pierzând jocul de deschidere pe teren propriu cu Brighton. Cu probleme în jurul lui Cristiano Ronaldo și cu o lipsă reală de jucători de valoare, starea de spirit de la Manchester nu este grozavă.

Brentford a oferit o revenire impresionantă în weekend împotriva lui Leicester. Ambele echipe au linii puternice de atac, dar au dat dovadă de probleme defensive. Manchester United a reușit să învingă Brentford în două meciuri din sezonul trecut, cu scoruri destul de categorice : 3-0 pe teren propriu și un  3-1 obținut în  deplasare.

Azi, pronosticăm un meci în care vom asista la minim 3 goluri, un pariu cu cotă excelentă la Superbet.

Pronosticuri azi:

Arad vs Universitatea Cluj: 2@ 3.25 (Betano)

Brentford vs Manchester United: Peste 2,5 goluri@ 1.80 (Superbet)

 AC Milan vs Udinese: Ambele marchează / nu@ 1.90(NetBet)

ShareCitește și Newsletter