Preliminarii Champions League – un meci în care ambele echipe marchează

Preliminarii Champions League – un meci în care ambele echipe marchează

Meciul retur din primul tur din preliminariile Champions League dintre Hibernians si Shamrock Rovers are loc azi 12 iulie, pe stadionul „Centenary Stadium”, cu începere de la ora 21:00.

Ambele echipe au marcat în șapte dintre ultimele zece meciuri competitive ale lui Hibernians.

Shamrock Rovers a primit goluri  în șase din ultimele opt meciuri în deplasare. Pentru campioana Maltei,  a fost primul meci oficial din ultimele doua luni. Hibernians vin la acest meci fără victorie, în ultimele 5 jocuri disputate in toate competițiile (4 înfrângeri și un egal).

Hibernians au lovit bara de două ori în înfrângerea cu 3-0 din prima manșă de la Dublin. Azi ne pregătim pentru un meci în care cu siguranță ambele echipe vor marca.

Ζalgiris Vilnius -KF Ballkani: ambele marchează

FK Zalgiris ( din Lituania) si KF Ballkani (formație din Kosovo) joacă marti, 12 iulie, în mansa secundă a meciului din primul tur de calificare din Liga Campionilor. Cele doua echipe au remizat, cu scorul 1-1, în primul meci din tur, care a avut loc pe 5 iulie.

În ciuda faptului că sunt lipsiți de experiență în competițiile europene, kosovarii ( echipa KF Ballkani) au dat dovadă de curaj fotbalistic în primul meci și ne așteptăm să joace foarte ambițios  astăzi. Este de așteptat ca gazdele să aibă un număr mare de spectatori pe stadion, deoarece astăzi sărbătoresc 75 de ani de la înființare și, posibil, impulsul de la suporteri va adăuga ritm jocului.

Zalgiris a câștigat patru meciuri consecutive in liga înainte de partida cu Ballkani. Azi se anunță un meci în care ambele echipe se vor strădui să înscrie, deci pronosticul nostru este GG.

Euro 2022 (feminin) / Germania (w) vs Spania (w) : 1

Recentul cap la cap a celor două echipe demonstrează valoarea echipei din Germania, întrucât într-un ​​total de 5 meciuri, de 8 ori campioni europeni, au 2 victorii și 3 remize. Poate că Spania a învins Finlanda, dar fetele au arătat anumite erori defensive care l-au tulburat pe antrenorul lor, care a spus că este nevoie de mai multă stabilitate defensivă.

Dacă adăugăm absența semnificativă a lui Putegia (a câștigat Balonul de Aur) precum și cea a experimentatei Harmoso (16 goluri în 23 de apariții sezonul trecut pentru Barcelona), credem că nemții au șanse mai mari de câștig în această seară.

Una peste alta, valorile incontestabile ale echipei feminine a Germaniei ne determină să ne asumăm riscul de a paria pe experiența echipei cu cele mai multe victorii în competiție, deci pe victoria echipei feminine a Germaniei.

Pronosticuri azi:

Hibernians vs Shamrock Rovers: ambele marchează @1,88 (Betano)

Ζalgiris Vilnius -KF Ballkani: ambele marchează @2.10(Netbet)

Euro2022 (feminin) : Germania (w) vs Spania (w) :1@2.90( Sportingbet)

ShareCitește și Newsletter