Se anunță victorii acasă în Bundesliga, Ligue 1 din Franța și La Liga spaniolă

Se anunță victorii acasă în Bundesliga, Ligue 1 din Franța și La Liga spaniolă

Campionatele din Europa oferă fanilor trei meciuri interesante, în care favorite sunt echipele gazdă.

Bochum – Leverkusen 

Bochum va întâlni echipa Bayer Leverkusen, de la ora 16.30, pe Vonovia Ruhrstadion. Echipa gazdă traversează un sezon puternic și a stârnit euforie în rândul fanilor. Acest lucru se poate observa cu ușurință și din numărul de spectatori așteptați la meci. Bochum a câștigat trei puncte importante în weekendul trecut, menținând Hoffenheim la un singur gol diferență. Echipa lui Bochum utilizează o tactică foarte puternică în jocul defensiv și avansează curajos în căutarea contraatacului. Acasă, echipa din Renania de Nord este foarte puternică, Bochum aspiră la victorie, chiar dacă au pierdut 4 din 11 meciuri acasă.

Pe de altă parte, Bayer Leverkusen au câștigat ultimele 2 jocuri la rând, dar nu au fost mai buni față de adversar. Leverkusen creează jumătate din șansele pe care le are echipa în tot sezonul și asta pentru că Wirtz și Frimpong sunt accidentați. Influența lor în sistemul de atac al echipei este mare, deci Leverkusen pleacă cu șansa a doua.

Strasbourg-Lyon

Meciul din Ligue 1 se anunță interesant, căci Strasbourg este neînvinsă în ultimele 8 meciuri și nu a primit goluri în ultimele 4 meciuri jucate acasă.

Strasbourg a fost una dintre echipele – surpriză din Franța în acest sezon, situându-se la doar cinci puncte în spatele unui loc automat de calificare în Liga Campionilor. Lyon intră în acest meci după ce a călătorit la Londra joi seară, când s-a confruntat cu West Ham United în prima manșă din sferturile de finală Europa League și vor juca din nou (în manșa secundă) joia viitoare. Europa League este prima prioritate pentru Lyon, deoarece succesul în Europa League va însemna că Lyonul nu trebuie să se califice la Europene anul viitor, datorită poziției în ligă.

Gazdele sunt într-o formă bună și au avut parte de odihnă mai lungă înainte de acest meci ( față de jucătorii de la Lyon, care au avut doar trei zile să se pregătească pentru acest meci), iar acesta ar putea fi un factor decisiv în rezultat, care se prefigurează a fi în favoarea echipei Strasbourg.

Espanyol-Celta

Pe RCDE Stadium, în apropiere de Barcelona va avea loc duminică întâlnirea dintre Espanyol și Celta Vigo. Meciul va fi arbitrat de către Javier Alberola Rojas. Espanyol este neînvins în cele mai recente patru meciuri pe teren propriu. Espanyol are două victorii consecutive și este bine cotat în fața fanilor, cu o evoluție tot mai eficace, mai ales pe teren propriu. Echipa antrenată de Vicente Moreno Peris va juca lipsită de griji deoarece deja ocupa poziția a 12-a, având cu 36 de puncte acumulate în cele 30 de runde parcurse în La Liga.

Celta a pierdut trei din cele mai recente cinci partide în deplasare. Hugo Mallo este accidentat și deci indisponibil, iar echipa nu este chiar în formă maximă, probabil va pierde în deplasare.

Predicțiile zilei :

Bochum – Leverkusen : 1  @ 4.00 (Winmasters)

Strasbourg-Lyon: 1 @ 2.50 (Betano)

Espanyol-Celta Vigo : 1 @ 2.75 (Sportingbet)

 

ShareCitește și Newsletter