Șanse mari pentru Galactici, Chelsea își caută echilibrul pierdut

Șanse mari pentru Galactici, Chelsea își caută echilibrul pierdut

Meciul de azi, de la ora 22, sferturile de finală UEFA Champions League, promite multe goluri, va fi un meci în care lupta pentru victorie se anunță strânsă.

Real a câștigat UEFA Champions League de mai multe ori decât orice alt club (13), iar Chelsea este actualul titular. Real va fi nevoită să joace în lipsa antrenorului Carlo Ancelotti, care nu a mai efectuat deplasarea după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. În partida de pe Stamford Bridge, Los Blancos vor fi conduși probabil de fiul acestuia, David Ancelotti.

Chelsea s-a comportat jalnic în defensivă,  în înfrângerea cu 4-1 în fața lui Brentford (ultimul rezultat  din Premier League). Deținătoarea trofeului UEFA Champions League  trece printr-o perioadă zbuciumată, unde și plecarea patronului Abramovich de la echipă a perturbat atmosfera din echipa „albaștrilor”. Acum Chelsea va trebui să demonstreze valoare și perseverență, mai ales că joacă acasă, pe Stamford Bridge.

Real Madrid a avut pierderi defensive recent. Înfrângerea cu 4-0 cu Barcelona în urmă cu două săptămâni, urmată de victoria cu 3-0 contra lui Mallorca cu o săptămână înainte, cu un xG ( goluri așteptate) de 1,4. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult în timpul meciului câștigat cu 2-1 contra Celta Vigo sâmbătă, Vigo avea un factor xG de 1,7 în acest meci.

Villareal-Bayern Munchen : a treia confruntare directă dintre cele 2 echipe, se prevede un număr considerabil de faulturi

Meciul din prima manșă a sferturilor de finală Champions League este al treilea meci oficial din istorie între  Bayern Munchen și Villareal. Cu un rezultat  surpriză din optimi, Villareal a realizat un egal, 1-1, pe teren propriu, în timp ce la Torino a câștigat lejer cu 3-0. Acesta va fi primul meci jucat de Villareal în sferturile de finală a Ligii Campionilor, din aprilie 2009.

Bayern a marcat în medie 3 goluri în ultimele 18 meciuri.  Echipa vizitatoare este cea mai bună marcatoare echipa din competiție, cu 30 de goluri în opt meciuri, în timp ce Villareal a marcat 16 goluri până acum. Bayern Munchen, însă, demonstrează cele mai numeroase driblinguri din competiție, cu o medie de 16,3 driblinguri pe meci. Numărul de faulturi din această partidă va depăși 12, cel mai probabil @ 1.88 (Betano)

Nottingham Forest vs Coventry: 1

Coventry nu s-a descurcat prea bine în ultimele săptămâni; au doar o victorie în ultimele șapte jocuri, cu trei egaluri și trei înfrângeri. În schimb, echipa de pe City Ground s-a bucurat recent de o formă bună; ei vin cu o victorie confortabilă 4-1.  Este de remarcat faptul că Nottingham Forest este neînvinsă în ultimele opt meciuri de ligă; au câștigat cinci dintre aceste jocuri, inclusiv ultimele 3 meciuri pe teren propriu cu total goluri 9-1. Coventry în schimb este destul de mediocru în deplasare, cunoscând înfrângerea în două din ultimele patru jocuri. Toate acestea fiind luate în considerare, Nottingham Forest ar trebui să poată câștiga acest meci.

Predicțiile zilei :

·       Chelsea – Real Madrid : Peste 2,5 Goluri @ 2.20 (Winmasters)

·       Villareal-Bayern Munchen: Villareal  : Peste 12,5 faulturi  @ 1.88 (Betano)

·       Nottingham Forest-Coventry : 1 @ 1.90 (Sportingbet)

 

ShareCitește și Newsletter